Faciliteiten

Rest and relax

Toe aan een beetje ontspanning? Maak gebruik van de vele faciliteiten die Watersley te bieden heeft. Zo kun je je aanmelden voor een yoga-sessie of genieten van de infra-rood sauna. Ook kun je een ontspannende of misschien wel broodnodige sportmassage inplannen.

Store your gear

– BINNENKORT – 

Er zijn speciale voorzieningen aanwezig om je sportgear op te bergen. Geen zorgen over je spullen en ze hoeven ook niet op je kamer te staan. Zo kun je je fiets veilig achter laten in een gepersonaliseerde bike-box voor jouw team.

Bike Fitting

Bij de Bikespace, ook gelegen in The Tower, kun je terecht voor een persoonlijke fietspositie-analyse. Hierbij wordt jouw fiets helemaal afgestemd op jouw lichaam en wensen. Je kunt je fiets laten afstellen met door jouw aangekochte onderdelen. 

Laundry room

– BINNENKORT – 

The Tower beschikt over een eigen wasruimte waar iedereen gebruik van mag maken. We vragen een kleine bijdrage per wasbeurt, om te stimuleren dat je wasbeurten combineert met teamgenoten. Zo dragen we samen ons steentje bij aan het klimaat. 

Bike
repair

Pech aan jouw fiets tijdens je verblijf? Onze mechanieker zorgt ervoor dat je snel weer kunt trainen. Ook kun je hier terecht voor een laatste check voor je race. De Bikespace is te vinden in hetzelfde gebouw als waar je verblijft. 

Pump track

Naast The Tower ligt een pumptrack van 300 meter. De pumptrack is doorgaans niet toegankelijk. Maar voor gasten van The Tower makkelijk te boeken. Nog geen ervaring met een pumptrack? Overweeg dan eens een workshop! 

car parking

Direct voor de deur van The Tower ligt een parkeerplaats waar je gratis je auto kan parkeren. Helemaal handig wanneer je veel spullen bij je hebt. Daarnaast is er 24/7 beveiliging op het park waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal.

Bike
wash

– BINNENKORT – 

Kom je terug van een modderige rit? Bij The Tower  vind je een afspuit plek voor je fiets. Hier mag je geheel gratis gebruik van maken! Maak je fiets schoon en berg hem vervolgens veilig op. Klaar voor de volgende training.

Shuttle service

Nog geen vervoer naar The Tower? Watersley biedt een speciale shuttle service aan, die jou ophaalt op bijvoorbeeld het vliegveld of het station. Veel spullen bij je? Geen probleem, we hebben grote bussen tot onze beschikking. 

Ready to book a room?

Sleep at the Top

Bij The Tower verblijf je wanneer je met een grotere groep wilt verblijven. Je hebt een eigen simpel ingerichte kamer met een eigen douche en wasbak. Het toilet deel je met jouw sportmaatjes. Alle kamers hebben een balkon en uitzicht op het bos.