Kamers

The Tower is ideaal voor grotere groepen. Zo kun je met 15 teamgenoten op een verdieping slapen en makkelijk meerdere verdiepingen schakelen indien nodig. Je hebt de luxe van je eigen kamer en kan je je terugtrekken wanneer je dit wilt. Daarnaast zoek je je sportmaatjes gemakkelijk op omdat jullie allemaal zo dicht bij elkaar verblijven. Niet genoeg plek op je kamer? Er zijn genoeg chill-ruimtes om samen te komen!

Kamerfaciliteiten

Bed

Alle kamers hebben een éénpersoonsbed. Het bedlinnen is inbegrepen, maar je mag het bed wel zelf nog opmaken. Slaap lekker!

Douche

Iedere kamer bij The Tower heeft een eigen douche en een wastafeltje. De handdoeken liggen voor je klaar op je kamer. 

Toilet

De toiletten van The Tower deel je met andere atleten. Op iedere verdieping is een toiletgroep aanwezig. Je hoeft dus niet ver te gaan!

Balkon

The Tower is het hoogste punt van het Watersley Sports & Talentpark, welke gelegen is op een berg. Dit geeft een mooi uitzicht op het bos. Alle kamers hebben een balkon en geven direct toegang tot de natuur. 

Ontbijt

Iedere ochtend wordt er een uitgebreid energiek ontbijt geserveerd in het restaurant op de begane grond. Het ontbijt is inbegrepen bij je kamer!

Coffee

– BINNENKORT – 

Op de eerste verdieping vind je een coffee corner. Daar kun je niet alleen de nodige energie tappen, maar heb je ook de mogelijkheid om handige verzorgingsproducten te kopen.

Dreams come
true