Over ons

The Tower is het ideale sporthostel midden in de natuur. ’s Morgens geniet je van een vitaal ontbijt en bij terugkomst maak je je gear schoon en berg je alles veilig op. Nog energie voor een evaluatie met de groep? Dat doe je in de bar op de begane grond of in een chill-ruimte.

Je vindt The Tower op het Watersley Sports & Talentpark, een wooncampus voor zowel nationale als internationale topsporttalenten. Je verblijft op zeer gunstige afstand van alle (top)sportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. Sportzone Limburg is goed bereikbaar, evenals de bruisende stadsomgeving. Dit maakt Watersley tot een ideale verblijfplaats om al je talenten te ontwikkelen.

Sport as religion

Sport is wat Watersley drijft. Het is de lijm tussen alles wat het gebied te bieden heeft. We doen dit voor iedereen die sport interessant vindt. Of je het nu beoefent of er graag naar kijkt. Watersley is een unieke plek doordat het direct in verbinding staat met de natuur. Daar krijgt iedereen energie van. Het is daarnaast een ideale uitvalbasis omdat het aan de voet van het Limburge Heuvelland en midden in de Euregio ligt. Het aanbod van faciliteiten en (sport)kennis zorgt voor een zorgeloos verblijf.

Groeps­accommodatie voor sportteams

Hoewel op het Watersley Sports & Talentpark zowel individuele sporters als teams verblijven, voor korte en lange periodes, is The Tower speciaal ingericht voor kort verblijf van groepen. Dit komt voornamelijk door de structuur van het gebouw en de faciliteiten eromheen. Hierdoor worden de optimale omstandigheden gecreëerd voor onder andere trainingsstages, teambuilding en voorbereiding op of deelname aan wedstrijden.

Frequently asked questions

Een groepsaccommodatie speciaal ingericht op de (top)sporter. Hier verblijf je met jouw team of sportclub voor een kortere periode om te trainen of jullie voor te bereiden op een wedstrijd. The Tower ligt op de top van het Watersley Sports & Talentpark.

De kamerprijs is vanaf € 41,50 per nacht (afhankelijk van het seizoen). The Tower heeft enkel éénpersoonskamers. Bed- en badlinnen zijn inbegrepen. 

Je kan de reservering kosteloos annuleren* tot 24 uur voor de aankomstdatum. De kosten van de eerste nacht worden in rekening gebracht als je annuleert na 24 uur voor de dag van aankomst. In geval van no-show wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Er is geen vooruitbetaling nodig, maar The Tower zal voor aankomst een pre-autorisatie op jouw creditcard uitvoeren. De pre-autorisatie is geen betaling, maar garandeert ons dat het geld beschikbaar is om eventuele gemaakte kosten te betalen.
Bij verplaatsing of wijziging van jouw reservering kan een ander tarief van toepassing zijn.

* Reserveringen tot 10 kamers kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor aankomstdatum.
Voor groepen vanaf 10 kamers gelden de annuleringsvoorwaarden volgens UVH Nederland.

Navigeer naar Watersley 12, Sittard. Wanneer je afslaat richting de veldweg dan ligt ongeveer na 150 meter aan de linkerzijde de ingang van Watersley Sport & Talentpark. Hier sla je linksaf, het bos in. De slagboom brengt je naar The Tower.

Watersley 12, 6132 KA Sittard